Referenssit

Asiakkaiden kokemuksia ja tarinoita

  • Edellisessä työpaikassa minuun kohdistui epäasiallista kohtelua. Sain apua ja työkalut personal coachingista itselleni muutama vuosi sitten. Näillä ohjeilla ja menetelmillä pystyin ohjaajan avustamana kohtaamaan vaikeat asiat.

    Käsiteltyäni minuun kohdistuneet vääryydet, pystyin jatkamaan elämääni ilman katkeruutta ja anteeksi antamaan.

    Rohkenin hakea uutta työtä, kun itseluottamus vahvistui coachaajan tukemana. Tällä hetkellä nautin elämästä ja olen onnellinen uudessa työssäni.

    Suosittelen lämpimästi ❤️”
  • Anne-Marin aidolla ja ammattitaitoisella työpaikkavalmennuksella on ollut merkittävä positiivinen vaikutus omaan ammatilliseen kasvuun, opiskelutavoitteiden asettamiseen ja urasuunnitteluun. Vuosien yhteistyö on luonut vankan kasvupohjan oman ammattitaidon kasvamiseen ja lisännyt motivaatiota kohdata uusia haasteita. Tästä olen aidosti kiitollinen.
  • Olen saanut valtavan määrän itsevarmuutta ja uusia työkaluja työelämän eri tilanteisiin. Anne-Mari kohtaa henkilön yksilönä ja valmennusta lähdettiin rakentamaan minun lähtökohdista. Voin lämpimästi suositella Anne-Marin valmennuksia.
  • Heti ensi hetkestä tunsin olevani ”turvassa” ja luottamus heräsi heti. Tapaamisissa coach oli koko ajan läsnä, kuunteli, antoi tilaa ja oivallutti. Koin, että ajatukseni kirkastuivat ja vahvistuivat ja pääsin eteenpäin. Tapaamiskerrat sujuivat todella hyvin myös etänä. Voin suositella lämpimästi.”

Nainen 54 v.