Life Coaching Oulu
ja Pohjois-Suomi

Ota Coaching avuksi ja saavuta haluamasi muutos

  • Life coaching auttaa sinua selkeyttämään tavoitteitasi ja löytämään keinoja niiden saavuttamiseen.
  • Coaching on hyvä apu vaikkapa tupakanpolton lopettamiseen, painonhallintaan tai haasteisiin työpaikan vaihdossa.
  • Life coachingia lähitapaamisina Oulussa ja Pohjois-Suomessa ja etäyhteydellä kaikkialla Suomessa.

Monipuolista apua Life Coachingista


Life coaching tarjoaa apua moniin henkilökohtaisen elämän haasteisiin. Coaching auttaa sinua selkeyttämään ajatteluasi, tarkastelemaan asioita uusista näkökulmista ja etsimään uusia ratkaisuja kohtaamiisi haasteisiin.

Life coachina voin olla tukenasi esimerkiksi elämäntapamuutoksissa tai kun haluat kehittää itseäsi. Coaching-prosessia on mahdollista hyödyntää hyvin monenlaisten haasteiden voittamisessa, mutta Life coaching voi auttaa sinua vaikkapa seuraavien yleisten ongelmien kanssa:

  • Sinulla on ollut vaikeuksia päästä eroon tupakasta, ja kaipaat nyt tukea ja uusia keinoja tupakoinnin lopettamiseen.
  • Haluaisit noudattaa terveellisempää ruokavaliota tai laihduttaa, mutta uusien elämäntapojen noudattaminen tuntuu vaikealta.
  • Olet kohdannut haasteita arjen pyörittämisessä esimerkiksi työkiireiden tai ruuhkavuosien aikana ja haluaisit parantaa aikataulujen hallintaa tai jaksamistasi.
  • Haluaisit kasvattaa itsetuntoasi tai oppia toimimaan uudella tavalla ihmissuhteissasi.
  • Olet aloittanut uudessa työpaikassa tai harkitset työpaikan vaihtoa, ja kaipaat tukea muutokseen liittyvien pelkojen tai vaikeuksien kanssa.

Painitko jonkin haasteen kanssa, etkä ole varma
voisiko Life coachingista olla apua?

Kerro minulle tilanteestasi, niin jutellaan miten voisin auttaa.

Miten Life Coaching toimii?


Life coaching on elämäntaidon valmennusta, joka perustuu vuorovaikutukseen asiakkaan ja valmentajan eli Coachin välillä. Prosessissa Coach ohjaa keskustelua muun muassa kysymysten avulla ja haastaa ja auttaa valmennettavaa tutkimaan omaa ajatteluaan ja tarkastelemaan asioita uusilla tavoilla.

Ihmisillä on paljon erilaisia piileviä ajattelumalleja ja uskomuksia, joista he eivät usein itsekään ole tietoisia. Monesti nämä ajattelutavat rajoittavat ihmisen toimintaa tavalla tai toisella ja estävät häntä saavuttamasta tavoitteitaan.

Life coachingin tavoitteena on auttaa valmennettavaa näkemään pintaa syvemmälle ja tunnistamaan nämä ajattelumallit ja uskomukset. Coachin ohjauksella valmennettava voi tutkia syitä näiden ajatusten takana ja löytää keinoja korjata niitä.

Anne-Mari Kansanoja – Kokenut Life Coach

Life coachinasi osaan aidosti kuunnella sinua, haastaa ajattelumallejasi oikeilla kysymyksillä ja auttaa sinua löytämään niihin vastaukset. Olen valmentajana auttanut niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin.

Olen koulutettu LCAF Certified Coach® ja noudatan toiminnassani aina alan ja Suomen Coaching –yhdistyksen eettisiä ohjeita.

Ota suunta kohti tavoitteitasi Life coachingin avulla

Kaipaatko apua jonkin tietyn haasteen tai muutoksen kanssa tai haluatko selvittää ajatuksiasi osaavan coachin avulla? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin jutellaan miten voisin auttaa.

Yhteydenottolomake